Regler och villkor

Så tävlar du

  1. Ta en bild på din nuvarande dörr, rakt framifrån, gärna med en del av fasaden i bild. Ladda upp bilden på tävlingssidan. Skriv en beskrivning av hur du vill att dörren ska se ut. Tänk på att beskrivningen är viktig för tävlingsresultatet.
  2. Våra designers tolkar din beskrivning och tar fram en bild på din dörr så fort som möjligt. Vi gör så många dörrar vi kan. När bilden är klar får du en unik länk skickad till dig med dörren som du tävlar med.
  3. Se till att samla röster. En gilla-markering räknas som en röst på tävlingssidan. De 5 dörrar med flest röster går vidare till en jury som väljer ut vinnaren. Juryn består av representanter från Diplomatdörrar. Vinnaren presenteras på tävlingssidan under vecka 18.

Villkor

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring tävlingen eller behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att skicka ett mejl till diplomat@detsthlm.se.

Genom att godkänna dessa allmänna tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

För att delta i tävlingen måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

Vi gör så många dörrbilder vi hinner, så fort vi kan. Vi gör endast en bild av beskrivningar vi får in, inga ändringar av redan framtagna bilder.

Vi förbehåller oss rätten att inte göra dörrar som kan uppfattas som stötande eller kränkande. Juryn bestämmer vilka dörrar vi tar fram.

Vinnarna utses genom att de 5 bidrag med flest röster går vidare till juryn. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Den som deltar i tävlingen tillåter att Diplomatdörrar får använda inskickade bilder i marknadsföringssyfte.

Priset är personligt och kan ej överlåtas.

Vinnaren kommer att bli informerad personligen via brev eller e-post. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Dörren du vinner har ett maxvärde av 15 000 kr inkl moms.

Anställda vid Diplomatdörrar och Det får ej delta i tävlingen.

Diplomat tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, sänts in på fel sätt eller blivit för sent levererade till Diplomat. Diplomat tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävlingen.